Békéscsaba

2023.05.10. 10:02

Színészlegendák adtak gálakoncertet a Csabagyöngyében

A Filharmónia Magyarország szervezésében a Fesztivál Akadémia Budapest Ensemble művészei „Gálakoncert színészlegendákkal” című műsorát rendezték meg kedden este Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

P. G.

Fotó: Für Henrik

Az esten Igor Stravinsky „játékra és táncra írott elbeszélése”, A katona története különleges szereposztásban és koncepció szerint került színre. Az előadást Ascher Tamás rendezi, Molnár Piroska volt a mesélő, az egyes szerepekben pedig Bezerédi Zoltánt, ifj. Vidnyánszky Attilát és Kelemen Hannát láthatták. Az est második részében Vivaldi „A négy évszak” című művét hallhatta a közönség. 

Mohácsiné Szeverényi Ágnes, a Filharmónia Magyarország kulturális szervezője elmondta, a közel telt háznyi közönség világszínvonalú produkciót hallhatott-láthatott. Az előadás a Fesztivál Akadémia Budapest és a Filharmónia Magyarország együttműködésében valósul meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában