Békéscsaba

2022.02.01. 19:00

Szövetségét ünnepelte a két színház

Szombaton tartotta a Békéscsabai Jókai Színház Tamási Áron: Énekes madár című előadás díszbemutatóját, melynek házigazdája Szarvas városa volt.

V. N.

A vendégeket Steinkohl Erika és Bozsó József lendületes operettbetétekkel lepte meg /Fotó: Jókai színház/ Köles István Jr./

A gála műsorvezetője Dombóvári Vanda, míg a fellépő vendégművészek Steinkohl Erika színész és Bozsó József színművész voltak, akik lendületes operettbetétekkel lepték meg a közönséget.

– A körösparti város idén ünnepli újratelepítésének 300. évfordulóját, így az ünnepek sora most Békéscsabán, a Jókai színházban vette kezdetét. A Szarvasi Vízi Színházat ugyanis a Jókai színház szolgálja ki, a csabai előadások nyáron sokszor Szarvason is láthatók. A két város között tehát különösen szoros kulturális szövetség alakult ki az utóbbi évtizedben. Ezt a szövetséget ünnepelték a települések vezetői és a szarvasi küldöttség az Énekes madár díszbemutatóján, valamint az azt követő állófogadáson – osztotta meg velünk Seregi Zoltán, a csabai színház igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!