Zsombok Réka/videókkal

2022.01.27. 10:21

A hitről és a szeretetről énekel legújabb feldolgozásaiban a békési énekesnő

A békési kötődésű énekesnő folyamatosan tölti fel a közösségi oldalára a különböző feldolgozásokat. Legutóbb Pintér Béla dalaival örvendeztette meg a rajongóit.

T. N.

Zsombok Réka /Fotó: Zsombok Réka Facebook-oldal/

Zsombok Réka elárulta, hogy azokat a dalokat, amiket előad, feldolgoz, érzésből választja ki. Mindig kell, hogy érezze a hívást, hogy valami megfogja őt az adott dalban. Van, hogy a kommentelőktől kap remek ötleteket. Legutóbb Pintér Béla dalai érintették meg.

– Csak azt csinálom meg, amire éppen „rárezgek”. Évek óta hallgatom, és nagyon szeretem Pintér Béla dalait. Kevés előadó van számomra, akinek a hangja, előadásmódja, mondanivalója ilyen hatással van rám, ilyen mély érzelmeket képes kiváltani belőlem. Ő azok közé tartozik. Régóta terveztem már, hogy elénekelem a dalait, de úgy tűnik most jött el az ideje.

A dalokat általában ukulelés kísérlettel szólaltatja meg. Jelenleg ez áll hozzá a legközelebb. Réka elmondása szerint a követőitől csak pozitív visszajelzések érkeztek a feldolgozásokat illetően. 

– Szerintem a mai világban különösen fontos üzenete van ezeknek a daloknak, függetlenül attól, hogy valaki keresztény, vagy nem keresztény, és szerintem csodálatos dolog, hogy egyre több ember nyitottá és befogadóvá válik erre. Bízom abban, hogy akár rajtam keresztül is, egy kicsit közelebb tudom ezt a világot hozni az emberekhez, és megértik a lényegét, átmegy a dalok üzenete. Akár azoknak is, akik előtte nem hallgattak ilyesmit. Úgy gondolom, hogy Istenről, a hitről, a szeretetről énekelni mindig menő és aktuális! 

Az énekesnő nemcsak a rajongóitól kapott remek visszajelzést, hanem magától a dal eredeti szerzőjétől, előadójától is.

– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy maga Pintér Béla három ilyen jellegű feldolgozásomat is megosztotta a közösségi oldalán. Hihetetlen érzés! Sosem csináltam még ilyet, de hirtelen felindulásból elküldtem neki Instagramon a legelsőt, és ő azonnal reagált rá.

Réka hozzátette, hogy bár most az ilyen jellegű dalok foglalkoztatják inkább, de mivel sokoldalúnak tartja magát, így biztosan lesz még sok, másféle feldolgozás is a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában