GYOMAENDRŐD

2019.11.15. 16:35

Huszonöt éves lett a Színfolt Mazsorett Táncegyesület

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Színfolt Mazsorett Táncegyesület, amelynek tagjai nagyszabású gálaműsorral örvendeztették meg a telt házas Kállai Ferenc Művelődési Központ közönségét a napokban.

B. A.

Toldi Balázs polgármester és az alapító, Hunya Jolán mellett Nagyenyed alpolgármestere köszöntötte az egyesületet, ugyanis a mazsorettek immár 20 éve ápolnak személyes kapcsolatot a testvérvárossal. Az évforduló alkalmából ötfős delegáció érkezett a városba, de tiszteletüket tették a nagyváradiak is.

Tizenhét produkciót mutattak be a jubileumi gála keretében

Tizenhét produkciót mutattak be a mazsorettek, köztük csoportos, mini formáció, páros és szóló műsorszámokat, változatos eszközökkel. A jelenlegiek mellett a régebbi táncosok és az alapító tagok is felsorakoztak. Utóbbiak egy húszéves koreográfiát táncoltak el két bottal Brahms zenéjére. Három tehetséget, Kőrös-Nyíri Dórát, Knapcsek Kittyt és Baráth Beátát munkájuk elismeréséül örökös tagjává választotta a táncegyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában