SZARVAS, galériával

2019.10.10. 06:55

Szerelmi négyszög elevenedik meg a Cervinus színpadán

Új zenés vígjáték bemutatójára készül a Cervinus Teátrum. Maugham-nak, az angol irodalom szellemes, klasszikusnak számító írójának remek, helyzetkomikumokra épülő, igényes verbális humorral élő műve Nádas György zenéjével és Szenes Iván dalszövegeivel aratott nagy sikert a magyar színpadokon. Az Imádok férjhez menni című darabot hamarosan Dósa Zsuzsa rendezésében láthatja a szarvasi közönség, melynek olvasópróbáját szerdán délelőtt tartotta a társulat.

B. A.

Fotó: Vallo_Photo

Az Imádok férjhez menni darab története szerint a férjhezmenés kultuszát hirdető szépasszony a háborúban halottnak nyilvánított férj legjobb barátjához megy feleségül. Amikor a férj újra jelentkezik, házában immár egy helyére lépett férjet és a tervezettnél eggyel több gyermeket talál. Szórakoztató szituációk sorozata után a két jóbarát marad egy háztartásban, a szépasszony pedig egy újabb férj oldalán véli meglelni a boldogságot.

A főbb szerepekben a szarvasi alkotógárda közkedvelt színészei láthatók, úgy mint Szemerédi Bernadett, Timkó János és Boronyák Gergely, valamint most először csatlakozik Nagy Róbert is a társulathoz.

– Az emberi kapcsolatok, mint szerelem, házasság, barátság időtállóak, csak a környezet változik. Korban és ezzel együtt a díszletben maradtunk az első világháborút követő időkben – árulta el Dósa Zsuzsa, a Cervinus Teátrum művészeti igazgatója.

A darabot november 29-től láthatja a közönség a Cervinus Teátrum színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában