Szeminárium

2018.09.24. 09:44

Kilencdanos nagymester tart edzéseket Füzesgyarmaton

Mind a fegyveres erők, és szervezetek tagjainak, mind a különböző harcművészetek művelőinek fontos az, hogy tudásukat időről, időre fejlesszék, illetve az annak idején megszerzett ismereteket felelevenítsék.

V. L.

A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezete és a Békés Megyei Harcművész Szövetség meghívására Hanshi Robert Manole IX. danos ju-jitsu, a Nippon Seibukan Akadémia kelet-európai és romániai vezetője, az Európai Ju-Jitsu Unió alelnöke, a bukaresti Cold Steel Klub elnöke Békés megyébe látogat.

A tervek szerint a kiváló önvédelem oktató megtekinti a Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezete vendégeként a Békéscsabán rendezendő hagyományos haditornát-hiszen több mint tíz éve a szervezet tiszteletbeli tagja. Másnap, szeptember 29-én szombaton két edzést, 30-án vasárnap pedig egy edzést tart Füzesgyarmaton, a sportcsarnokban.

Manole nagymester nyolc éve tartott utoljára szemináriumot Békéscsabán, s akkor nagy sikert aratott. Korszerű, pusztakezes önvédelem, bot és kés technikák, s a fegyveres erők által is hasznosítható intézkedés technika lesz a szeminárium anyaga, ami oklevelek átadásával zárul.

A szemináriumra várják a tartalékos katonák, rendőrök, biztonsági őrök, különböző irányzatú és nemzetiségű harcművészek jelentkezését.

Jelentkezés: 2018. szeptember 26-áig: [email protected], [email protected] címen.

Nem csak Békés megyéből van érdeklődés a rendezvény iránt, hiszen Szegedről és Budapestről, illetve Temesvárról már többen jelezték, hogy eljönnek Füzesgyarmatra.

A rendezvény jól szolgálja a fegyveres testületek tagjainak szakmai fejlődését, erősíti a népek, harcművész irányzatok, klubok közötti barátságot. A szeminárium a Honvédelmi Sportszövetség pályázati támogatásával jön létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában