Orosháza

2018.07.19. 18:47

Bódító játszóterezés a belvárosban

Orosházi olvasóink jelezték, szerda éjjel, a Kossuth utcai tömbbelsőben lévő játszótérnél rendőri intézkedés történt. Lehetett körülbelül 23 óra...

Cs. I.

Fotó: Shutterstock illusztáció

Lapunk megtudta, a Kistemplom utcában valóban történt rendőri intézkedés. Kérdésünkre a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságtól az alábbi választ kaptuk.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szerdán, 21 óra 50 perckor Orosházán, a Kistemplom utcai játszótéren felfigyeltek két férfira. Egyikük egy asztalra borulva, a másik férfi egy mászóka alatt ült. A rendőrök igazoltatták őket, egyikük hátizsákjában, egy műanyag dobozban cigarettatöltőt és növényi törmeléket találtak.

A 21 és 22 éves férfiak a növényi törmelékről azt mondták, hogy marihuána. Elismerték, hogy a rendőri intézkedés előtt mindketten szívtak olyan cigarettát, amit abból sodortak. A rendőrök mintavételre előállították őket.

Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el, amelynek során a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában