Versengés

2024.05.14. 14:41

A Körösvidéki Sulikupa döntője is remek fogásokat hozott

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) Ifi Klubja nyolcadik alkalommal szervezte meg 11 térségben, 94 általános iskolás csapat és 282 gyermekhorgász részvételével a Körösvidéki Sulikupa elnevezésű rendezvényét. A térségi selejtezők után vasárnap a gyomaendrődi Fűzfás-zugi holtág versenypályája adott otthont a Körösvidéki Sulikupa döntőjének, a Körösvidéki Sulikupa fináléjának.

Papp Gábor

A fiatal horgászok a döntőben is alaposan kitettek magukért. Fotók: KHESZ/ Nemes Attila, Metzker Krisztina

A Körösvidéki Sulikupa döntőjére mind a résztvevők, mind a szervezők nagy izgalommal készültek. A döntőben 15 csapat versenyzett és a horgászat első perceiben már tudni lehetett, izgalmas három óra vár a mezőnyre – írta Facebook-oldalán a KHESZ Ifi Klubja. A remek pontyos-keszeges víz végig hozta a szép fogásokat a türelmes kishorgászoknak. A legnagyobb sikere a compóknak volt

A verseny végét jelző kürtjel után a mérlegelés következett, ami megmutatta a résztvevők teljesítményét. Ezután KHESZ dobostorta várta a sporthorgászokat, illetve következett az eredményhirdetés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában