Visszatekintő

2024.04.07. 07:26

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
összefoglaló, visszatekintő, legfontosabb hírek, heti zárás
Böngéssze át híreinket!
Fotó: Shutterstock

Négy ember sérült meg a szerda reggeli békéscsabai balesetben.

„A kormánynak kiemelt célja, hogy minden vármegyeszékhelynek legyen gyorsforgalmi összeköttetése a fővárossal, s nem vagyunk már messze attól, hogy ez megvalósuljon” – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára az M44-es gyorsforgalmi megvalósulása kapcsán.

A Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület a tavaly, sajnálatosan fiatalon, 47 éves korában elhunyt néhai elnöke, Bátonyi Gábor emléke előtt tiszteleg a péntektől vasárnapig tartó Békéscsabai Nemzetközi Kutyakiállítással – tájékoztatott Fehér Bettina, az egyesület elnöke. A Békéscsabai Nemzetközi Kutyakiállításra várhatóan 13 országból 1500 kutyát hoznak majd el tulajdonosaik.

A Kereki útnál két területen egy hektárnyi nádas égett le.

Pásztor Anna és testvére, Pásztor Sámuel, azaz az Anna and the Barbies Színházi Duó fellépésével kezdődött meg szerdán a közel egy hónapon át tartó Tavaszi fesztivál Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában