Nemzetközi verseny

2024.03.23. 17:18

A komlósi fiatalok bizonyultak a legjobbnak

A tótkomlósi Krcsméri János és Forró Gyula tanítványaikkal szerdán részt vettek Bácskatopolyán azon a nemzetközi rézfúvós versenyen, ahol a legcsillogóbb érmekkel tértek haza növendékeik.

Csete Ilona

Krcsméri János elmesélte hírportálunknak, hogy nagyon régóta együtt dolgozik a fiatalokkal, akiknek a szerdai teljesítményével maximálisan elégedett. A 3 tagú zsűri ha a fiatalok teljesítményét 95 pont felettinek értékeli, azt nevezzük kiemelt első helynek. A komlósiaknak ebből jutott bőven. Eredmények: Gyivicsán Domán (tenorkürt): 100 pont, kiemelt első hely, Kancsó Tamás (tenorkürt): 97 pont, kiemelt első hely, Újszászi Balázs (baritonkürt): 98 pont, kiemelt első hely, Giovannone Bence Matteo (harsona): 92 pont első hely.

rézfúvos verseny
Forró Gyula és növendékei.
Forrás: Facebook

Forró Gyula is négy növendékével vett részt a versenyen. Eredményeik: Gyivicsán Julka (vadászkürt) 98 pont, kiemelt első hely; Gyivicsán Borka 98 pont, kiemelt első hely. Sztojov Gergő (trombita) 94 pont, 1. hely; Klement Zétény 93 pont, 1. hely.  Lászlai Krisztina tanárnő kiváló zongorakíséretével segítette a fiatalokat.

A komlósi növendékek már készülnek a művészeti tanulmányi verseny területi (szegedi) válogatójára, valamint Temesváron is vár rájuk egy újabb verseny.

Krcsméri János és növendékei. 
Forrás: Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában