Visszatekintő

2024.03.24. 18:47

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Az Aldi megnyitotta 173. hazai, köztük harmadik békéscsabai üzletét az Andrássy úton, a Békéscsabai Kötöttárugyár helyén csütörtökön reggel. A nyitás előtt már száz méteres sor állt az áruháznál. Békés vármegyei beszállítók termékeit is kóstoltatták, a húsvéti termékek pedig annyira kelendők voltak, hogy például a füstölt, főtt hátsó csülkök el sem jutottak a hűtőkbe, mert már a ládákból kivették a vásárlók.

Egyirányúvá válhat Békéscsabán, a Lencsésin a Felső-Körös sor és a Fövenyes utca.

A Foxpost hálózatából szerzett meg egy hekker ügyféladatokat, majd a cégtől 25 millió forint értékű kriptovalutát követelt, hogy ne hozza nyilvánosságra az adatszivárgást. A BRFK Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya Orosházán ütött rajta a zsarolással gyanúsítható adathalászon.

A beavatkozás idejére lezárták a Gálik János utca érintett szakaszát.

Pénzt akart lopni egy férfi egy gyulai telephelyről. Először a riasztó elijesztette, másodjára a zsákmányolt bankók egy részét elhagyta. Kidobta a ruháját, és a bajszát is levágta azért, hogy ne bukjon le, de hiába. Az ellene indult büntetőeljárás iratai már az ügyészségen vannak.

Felajánlottak az önkormányzatnak pénzért egy Zöldfa utcai ingatlant. A város pedig megnézte, hogy ki lehetne-e benne alakítani szociális bérlakásokat. Mivel kiderült, hogy az ügylet összességében nagyjából 65 millió forintba kerülne, azt mondták a városi közgyűlés ülésén, hogy nem veszik meg a házat.




 




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában