Vésztő

2024.03.17. 12:58

Kerékpártárolókat tesznek ki, virágokat, fákat ültetnek

Elfogadták a Vésztői Városüzemeltetési Iroda idei munkatervét a minap a város képviselő-testületi ülésén. Az iroda kötelékébe tartozók végzik a szükséges karbantartási munkákat, ügyelnek arra, hogy rendben legyenek a közterületek, illetve rendezvények megvalósításánál is segédkeznek.

Licska Balázs

A munkaterv szerint a Kossuth utca 162. szám alatt szükséglakást alakítanak ki; a sportpályánál rendbe teszik a dróthálót; néhány önkormányzati lakásnál járdát és kerítést építenek; a Monostor étteremhez és a művelődési központhoz új típusú kerékpártárolókat helyeznek ki. 

Construction
A közfoglalkoztatási projektek végrehajtása, illetve a közterületek kaszálása is az iroda feladatai közé tartozik. Illusztráció: Shutterstock

Veszélyes és elöregedett fákat gallyaznak; közterületi ágyásokba virágokat ültetnek, fákat ültetnek. A bölcsődékben és az óvodákban szintén végeznek karbantartási munkákat. Emellett készülnek az ünnepi megemlékezésekre, a rendezvényekre. Az iroda feladatai közé tartozik a közfoglalkoztatási programok végrehajtása is – derült ki a képviselő-testület elé került előterjesztésből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában