Útinform

2024.03.25. 07:13

Forgalomkorlátozás Békésben: több szakaszon is zajlanak a munkálatok

Tájékozódjon és kerülje el az útlezárásokal, építkezésekkel, forgalomkorlátozásokkal érintett útszakaszokat Békés vármegyében.

Beol.hu

Vezessenek óvatosan!

Forrás: shutterstock

A Szeghalom-Vésztő-Gyula összekötő úton híd- ás áteresz javítása zajlik, ezért mindkét iráyba útszűkületre kell készülni.

A 44-es főúton, Békéscsaba északi elkerülő szakaszán aszfaltoznak. Szakaszos félpályás forgalomkorlátozás mellett lehet közlekedni a 121-es és a 124-es km között csütörtök délutánig. 

A 444-es főúton, Békéscsabán, a Jaminai (Erzsébet) hídnál fenntartási munkákat végeznek a nap folyamán, a 3-as km-nél 8.30-tól félpályás lezárásra kell számítani.

Békéscsabán a főút Orosházi úti szakaszán (4-es km-nél) a Toldi utcánál és a (5-ös km-nél) Kun utcánál is útkarbantartók dolgoznak. A félpályás lezárásra táblák hívják fel a közlekedők figyelmét.

A Gyula-Pitvaros-Makó összekötő úton az útmenti növényzet gondozása miatt útszűkültre kell számítani.

A kamionstop az ünnepi hosszú hétvégén március 28-án csütörtökön 22 órától, március 29-én pénteken 22 óráig, valamint március 30-án szombaton 22 órától, április 1-jén hétfőn 22 óráig lesz érvényben.

A további munkálatokról, útlezárásokról bővebben itt olvashatunk. A térképet pedig itt találja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában