Békés vármegye

2024.03.17. 17:46

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: getty images

Dunántúli, bakonyi származású a fiatal hölgy, aki egy éve költözött Nagyszénásra. A vadászat kapcsán került az Alföldre Helt Enikő, aki ma már egy szirti sassal is vadászik. Előtte élt és dolgozott Szobon, ahol az ökoturisztikai központban vízi bivalyokat tenyésztettek, de belekóstolt a vendéglátásba is, miközben a szíve egyre erősebben vonzotta a természetbe.

Veterán járgányok, autók és motorkerékpárok foglalták el Békéscsabán pénteken a Békéscsabai Ipartestület és a Szlovák Kultúra Házának udvarát, környékét. Az ipartestület keretében működő veterán motoros klub rendezvényére rengetegen voltak kíváncsiak, arra különleges járgányok is begurultak.

Stúdiónk vendége Pallér Sándor hentesmester volt, aki halmozza az aranydiplomákat, legutóbb az Orosházi Hagyományok – Ízek Versenyen az aranyminősítés mellett a champion-díjat is kiérdemelte. Nem mellékesen a Csabai Kolbászklub csapatával a frisskolbászkészítő versenyen aranyérmet szerzett. Előtte a felvidéki Diószegen kapta meg az aranydiplomát, mert csapatával a frisskolbászkésztésben és a szárazkolbászversenyen is aranyérmet érdemelt ki.

A Beol podcast vendége Papp Gábor egészségfejlesztő, mentálhigiénés szakember volt, akivel személyes életútról, halálközeli élményekről, fordulópontokról, lelki munkáról, gyászfeldolgozásról Nagy Szilvia beszélgetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában