Visszatekintő

2024.03.17. 15:50

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Fotó: BMH

Kisodródott a kanyarból, és az úttest melletti töltésen lecsúszva felborult és fának ütközött egy személyautó Békéscsaba közelében, a 470- főút 18-as és 19-es kilométere között hétfőn reggel. A sofőr életét vesztette. A testét a hivatásos tűzoltók emelték ki, majd az autót kerekeire állították és áramtalanították.

Két gépkocsi csapódott egymásnak szerdán reggel 7 óra körül Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton, hárman szenvedtek sérülést.

Idegen telefonáló csapott be egy békéscsabai nőt. Azt mondta neki, hogy a bankszámláján veszélyben van pénze, ezért gyorsan utalja el egy „biztonságos rendőrségi felületre”, onnan majd visszaküldik neki. Ilyen felület, számla nincs.

Négy Békés vármegyei rendőr részesült rangos elismerésben március 15-e alkalmából: Szilágyi Ilona, Krnácsné Susánszki Borbála Tünde, Hegedűs Attila Csaba és Csipei Csaba.

A nemzeti ünnep alkalmából számos Békés vármegyei szakember munkásságát ismerték el rangos állami kitüntetéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában