Március 15.

2024.03.15. 15:05

Négy Békés vármegyei rendőr kapott rangos elismerést

Négy Békés vármegyei rendőr részesült rangos elismerésben március 15-e alkalmából: Szilágyi Ilona, Krnácsné Susánszki Borbála Tünde, Hegedűs Attila Csaba és Csipei Csaba.

Licska Balázs

Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor rendőrségi főtanácsosi címet adományozott Hegedűs Attila Csaba rendőr alezredesnek, a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség vezetőjének – ismertették a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán

rendőrök, elimserés
Szilágyi Ilona, Krnácsné Susánszki Borbála Tünde és Hegedűs Attila Csaba. A képről hiányzik Csipei Csaba, aki hétfőn Békéscsabán veszi át az elismerését. Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Harminc éve szerelt fel

Hegedűs Attila 1995. szeptember 1-jén kezdte a belügyi szolgálatát határőr járőrként. Ma azt a kirendeltséget vezeti nagyon precízen és felelősségteljesen, ahová közel 30 éve felszerelt. Kimagasló vezetői képességekkel bír. Határozott, céltudatos, ugyanakkor kiegyensúlyozott, lelkiismeretes, megbízható és nyugodt természetű. Sikeresen összekovácsolta a kirendeltségen dolgozók közösségét. Korrekten, a kölcsönös segítségnyújtás elve mentén alakítja a munkakapcsolatait.

Alezredes lett a kiemelt főnyomozó

Alezredessé léptette elő dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány Csipei Csaba rendőr őrnagyot, aki 2001-ben rendőr őrmesterként kezdte meg tanulmányait a Rendőrtiszti Főiskolán és 2003-tól bűnügyi szakterületen tevékenykedik. Jelenleg a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának kiemelt főnyomozója. Elhivatottsága példaértékű, nagyon motivált, kiemelkedő szorgalommal és szakmai színvonalon végzi a bűncselekmények felderítését. Megbecsült szakember, aki a jogszabályokat a gyakorlatban kiválóan alkalmazza, és szívesen segíti munkatársait.

Azért dolgozik, hogy kevesebb legyen az áldozat

Elismerésben részesült Szilágyi Ilona, aki immár őrnagyi rendfokozatot visel. Közel három évtizede, 28 éve dolgozik a rendőrségen, kezdetben közalkalmazottként a gazdasági igazgatóságon, majd rendőrtisztként a Békési Rendőrkapitányságon hivatali szakterületen tevékenykedett. Évek óta a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, nagy szorgalommal, töretlen lelkesedéssel dolgozik azért, hogy minél kevesebben váljanak bűncselekmény áldozatává. Foglalkozik gyermekekkel, fiatalokkal, és könnyen megtalálja a hangot felnőttekkel, idősekkel is. Nyitott, jó kedélyű, segítőkész személyiség, folyamatosan képezi magát, magas szintű szakmai munkájával érdemelte ki az előléptetést.

Odafigyel a határidőkre, segíti a kollégákat

Országos rendőrfőkapitányi jutalomban részesült Krnácsné Susánszki Borbála Tünde, aki 19 éve dolgozik a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, 16 éve az Igazgatásrendészeti Osztályon segíti az osztályvezető munkáját. Nagy odafigyeléssel, a határidők betartásával végzi feladatait, pontosan, naprakészen vezeti a nyilvántartásokat. A kollégái számíthatnak rá, mindig a rendelkezésükre áll, ha adminisztrációs feladatokkal kapcsolatosan kérdésük van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában