Összefoglaló

2024.03.16. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. március 16.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. március 16-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Összeütközött két autó a 8119-es út Oroszlány és Csákvár közötti szakaszán. A baleset a 37. és a 38. kilométer között történt. Két vétlen ember, egy házaspár, halt meg a szörnyű karambolban

Megharapott egy négyéves kislányt a kutyája a figyelmetlensége miatt, ezért – védekezésre képtelen személy sérelmére gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés – miatt emeltek vádat a Békéscsabai Járási Ügyészségen egy 41 éves békéscsabai nővel szemben. A négyéves kislány arccsonttörést szenvedett.

A március 15-i iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy kislányt Encsen. A fiatalkorú fiú a kiskorú lányt beszélgetés ürügyén csalta be egy tanterembe, míg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott.

Így kerülte el az ütközést a motoros – így foglalható össze az a videó, amelyet a Békés vármegyei rendőrség tett közzé. Mint írták, a motoros jól manőverezett, ennek köszönhető, hogy ki tudta kerülni az elé kanyarodó autót, és ezért nem szenvedett balesetet. A menetrögzítő kamera felvételén jól látszik, hogy a motoros lélekjelenlétén és tudásán múlott, hogy nem történt baj.

Évtizedek óta nem látott hadgyakorlatot tart a NATO 2024-ben, ami jelenleg is zajlik a Steadfast Defenders név alatt, és mind a 32 szövetséges ország részt vesz benne több mint kilencvenezer katonával.

Feltorlódott a kamionsor a gyulai határátkelőnél. A rendőrség segíti a közlekedést a város határában.

Számos programból álló fesztivállal ünnepelték a gyulai Almásy-kastély nyolcadik születésnapját. Az eseménysorozat egyik középpontjában ezúttal is tacskótalálkozó állt, amelyre előzetesen 143 kutyát regisztráltak gazdáik, de a résztvevők legalább kétszer ennyi tacskót hoztak el a rendezvényre.

A Big Tech emelkedése és… emelkedése. A technológiai részvények 2023-ban tapasztalt dominanciája 2024 első hónapjaiban is folytatódott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában