Támogatás

2024.02.03. 13:58

Sikeres alapítványi bált szerveztek Gyulán - galériával

Nagy sikerű bált rendezett a Karácsonyi János Katolikus Iskola Alapítvány és a Gyulai Katolikus Óvodásokért Alapítvány pénteken este a fürdővárosi Park étteremben.

Papp Gábor

Remek hangulatban telt az alapítványi bál. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Ádam

Bengery Zsoltné, a Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium főigazgatója elmondta, a pedagógusoknak, a szülőknek és a diákoknak köszönhetően nagyon jól sikerült programon vannak túl. Az eseményen a hatodikosok Stand-up részleteket adtak elő, majd a gimnazisták az 1920-as évekig repítették vissza a jelenlévőket, az akkori időszak egyik legnépszerűbb táncával, a charleston-nal. A pedagógusok ugyancsak tánccal készültek, amiben a Csókkirály című sláger és a twist is kiemelt szerepet kapott. 

Bengery Zsoltné elmondta, a bálra mind a 130 jegy elkelt. Részt vett az eseményen Lipcsei Imre, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Gellért Katolikus Iskolai Főhatóság főigazgatója, Kovács Péter atya, dr. Görgényi Ernő polgármester és Vadász Csaba alapítványi elnök.

A jó hangulatú rendezvényt tombola, illetve jótékonysági licitálás is színesítette, három diák alkotását, illetve egy dr. Görgényi Ernő polgármester által felajánlott festményt is elárvereztek. 

Hozzátette, intézményükbe sok kiváló, tehetséges gyermek jár. A Karácsonyi János Katolikus Iskola Alapítvány és a Gyulai Katolikus Óvodásokért Alapítvány pedig segíti a diákok tehetségének kibontakoztatását. A bál szervezésének célja a közösség megerősítésén túl az is volt, hogy minél több gyermeket tudjon támogatni az alapítvány. A tehetségek mellett a rászoruló gyermekeket is segíti az alapítvány.


 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában