Korszerűsítés

2024.02.14. 12:45

Már tartanak a munkálatok a kötegyáni idősek otthonában

Elindultak a munkálatok az idősek otthonában – ismertette dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester. Az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében nyert 90 millió forint támogatást az intézmény energetikai korszerűsítésére.

Licska Balázs

Napelemeket is szerelnek fel.

Fotó: Illuszráció: MW

Eredményesen lezajlott a közbeszerzési eljárás, megkötötték a nyertes vállalkozóval a szerződést, a beruházás pedig ténylegesen is elrajtolt.

Mivel az építőipari árak az elmúlt időszakban emelkedtek, át kellett szabni a korábbi elképzeléseket. A cél azonban megmaradt, tehát olyan munkálatok valósulnak meg, amelyeknek köszönhetően az üzemeltetési, rezsiköltségeken faraghatnak. A fűtési rendszer megújul, hűtő-fűtő paneleket szerelnek fel, napelemes rendszert telepítenek, szigetelik a födémet, de sort kerítenek a mozgáskorlátozott mosdó átalakítására is a beruházás során – részletezte a beruházással kapcsolatban dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában