Beol podcast

2024.02.25. 14:25

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: getty images

Huszonkét csapat készített kolbászt szombaton Vésztőn, a művelődési központ mellett rendezett disznótoros fesztiválon. A társaságok megosztották a titkos receptjeiket is: szívüket, lelküket egyaránt beletették a kolbászba. Karakas Anikó polgármester elmondta, hogy a rendezvénnyel a hagyományok őrzését, továbbvitelét, valamint a közösség építését tűzték ki célul.
 

Békéscsabán a korábbi elbontása után egy vadonatúj hidat építenek az Élővíz-csatorna fölé a József Attila és a Deák utcák között. A fejlesztés fontos elemeként szerdán megérkeztek a hídgerendák a helyszínre, és be is emelték azokat egy óriási daru segítségével. A 15 méter hosszan és 6 méter szélességben újjászülető kishidat várhatóan ősszel vehetik birtokba a járókelők és a biciklisek.


Fekete Vanda fiatal kora ellenére pontosan tudja, hogy mit akar, hiszen két éve döntötte el, hogy létrehozza a Fekete Tanyát Békéscsabán, ahol állattartással foglalkozik. Vele beszélgetett motivációról, hagyományőrzésről, állatszeretetről Gyemendi Réka.
 

Vendégünk a békéscsabai Sajgó Anikó szín-és stílustanácsadó volt, akivel a báli szezon öltözékeiről beszélgettünk. Szóba került, mennyire fontos megadni a meghívón a dresszkódot, hogy mit jelent a white tie, a black tie és a formal kifejezés. Azt is elárulta, hol, és minek a figyelembevételével érdemes beszerezni a ruhát, a kiegészítőket.
 

 


 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában