Annyi a kátyúknak

2024.02.16. 06:48

Ezeket a földes utakat, dűlőket teszik rendbe Jaminában

Több földes utat, dűlőt is rendbe tesznek Jaminában, mivel tele lettek kátyúkkal a sok csapadék miatt – erről Opauszki Zoltán számolt be.

Licska Balázs

Több helyen várhatóak munkálatok.

Fotó: Illusztráció: MW

Opauszki Zoltán városi tanácsnok, önkormányzati képviselő elmondta, hogy az idei tél rendkívül csapadékos időjárása miatt a földes utak, dűlők állapota jelentősen leromlott, és kezdeményezte azok rendbe tételét az önkormányzatnál. Egy részüknél az ott élő családokkal együttműködve találtak megoldást, más esetekben pedig az önkormányzat cége végzi el az érintett utak rendbetételét.

Facebook-oldalán ismertette, hogy az önkormányzat a napokban megrendelte a Békéscsabai Városgazdálkodási Kft.-től a választókerületében található földes utak és dűlők rendbetételét. 

A belterületi utak esetében így munkák várhatók a Pepin utcában; a Pongrácz András utcában; az Illyés Gyula és Irsai Olivér utcák között; a Nyugati utcában; a Korona utcában; a Rell Lajos utcában; az Uránusz utcában. A külterületi utak tekintetében pedig az Ulicska dűlőt; a Felsőnyomás tanya 240. szám környékét; a Felsőnyomás 0765/3 és 0794 helyrajzi számú utakat; valamint a Fília Alapítvány és a MAVIR békéscsabai alállomása közötti szakaszt teszik rendbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában