Kezdeményezés

2024.01.27. 14:00

Talált tárgyakat értékesítenek Gyomaendrődön

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal az őrzésében lévő talált tárgyakat értékesíti, tekintettel arra, hogy a jogosultak a beszolgáltatástól számított három hónap alatt nem jelentkeztek, és a megtaláló a beszolgáltatáskor nem tartott igényt az ingóság tulajdonjogára, illetve a talált tárgyak jogosultjainak igénybejelentésére közzétett felhívás eredménytelen volt – adta hírül a napokban Toldi Balázs polgármester.

Vásári Erzsébet

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Ismertette: az ingóságokat az értékesítést megelőzően lehet megtekinteni és vételi ajánlatot tenni a helyszínen, vagyis az önkormányzati hivatalban. Az ajánlattétel ideje január 22-től február 2-ig tart, ügyfélfogadási napokon (hétfő, szerda, péntek). Az ajánlatok elbírálása február 5. Ezt követően a nyertes ajánlattevő értesítést kap az átvétel időpontjáról. Tájékoztatás kérhető az értékesítéssel kapcsolatban: 66/382-122-es központi vagy a 66/521-653-as közvetlen telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában