Novák Katalin Békésben

2024.01.24. 14:10

Dr. Görgényi Ernő: ide irányul az ország közvéleményének a figyelme

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere elmondta, rendkívüli megtiszteltetésnek tartja, hogy a köztársasági elnök Békés vármegyei látogatása során Gyulát választotta szálláshelyéül, és a gyulai vár az elnöki palota erre a három napra.

Papp Gábor

Dr. Görgényi Ernő, dr. Takács Árpád főispán és Novák Katalin.

Fotó: Lehoczky Péter

– Békés vármegyének több mint hetven települése van, de ő mégis a városunk mellett döntött, ami több gyulai nemzedék munkájának eredménye – hangsúlyozta a polgármester. Kiemelte, az államfő egyebek mellett ellátogatott, illetve ellátogat az Erkel Emlékházba, valamint az Almásy-kastélyba is, és egyebek mellett ennek is köszönhetően az ország közvéleményének figyelme Gyulára, illetve a vármegyére irányul, ami önmagában is nagy érték és megtiszteltetés.

Dr. Görgényi Ernő elmondta, a csütörtöki elnöki díszvacsorára egyedi programot ajánlottak, a gyulai PowerBeat ütőegyüttes fog fellépni, ami különleges élményt biztosít majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában