Összefoglaló

2024.01.13. 19:43

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. január 13.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. január 13-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Helyettesítő doktor rendel jelenleg Sarkadkeresztúron, dr. Papp Mária főorvos Okányból jár át, hogy ellássa a betegeket – ismertette Bakucz Péter polgármester.

Az Aut-Pont Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítványt és a Hugonnai Vilma Iskolai Alapítványt segíti az önkormányzat.

A Rászedett ördögök előadáshoz kerestek egy Trabantot a Békéscsabai Napsugár Bábszínház munkatársai.

Közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség, és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 43 éves, büntetett előéletű kevermesi férfival szemben, aki a származásuk miatt szidalmazott és fenyegetett meg roma etnikumhoz tartozó személyeket.

Nyolcvanegy évvel ezelőtt történt a doni áttörés, a második világháború magyar szempontból egyik legtragikusabb eseménye, amely csaknem százezer magyar katona és munkaszolgálatos életét követelte, köztük sok kondorosiét is.

Megnyílt a XXIX. Alföldi Fotószalon kiállítása pénteken délután Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ Panoráma termében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában