Válogatás

2023.12.29. 18:29

Októberben is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak októberben a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Október végén felborult egy autóbusz Békés és Mezőberény között. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 21-en utaztak az autóbuszon, közülük 19-en sérültek meg. Egy ember súlyos, tizennyolc könnyű sérülést szenvedett.

Gyertyák, mécsesek fénye világította be az orosházi református iskola utcafrontját. Gyertyagyújtást szerveztek a tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori pedagógus, dr. Csizmadia Sándorné Zsuzsika néni emlékére. Ő volt az a nyugdíjas, akit egy fiatal nő rabolt ki.

A szabadkígyósi Wenckheim-kastélynál, illetve a Békéscsaba és a település közötti réten folytatódott a Békés vármegyei Wenckheim-film forgatása. A nemesi családra és térségünkre egykoron nagyon jellemző agarászatot idézték fel korhű módon a felvételek során.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában