Jótékonysági akció

2023.12.14. 13:23

Négy családot támogatnak a süteményvásár bevételéből Méhkeréken

Jótékonysági süteményvásárt rendeztek a minap Méhkeréken, a művelődési házban.

Licska Balázs

Gyermekek is felléptek a rendezvény keretében.

Fotó: Fotó: Tát Margit Facebook-oldala

Többek között óvodások, iskolások és néptáncosok műsora tette színessé a rendezvényt, amely aztán az adventi gyertya meggyújtásával ért véget – ismertette Tát Margit polgármester a Facebook-oldalán.

Mint fogalmazott, a mostani vásár mottójának azt választották, hogy „összefogás egy közös cél érdekében”, és mindez Méhkerék közösségének hajtóereje, amelynek hála a kis közösség hatalmas eredményeket tud elérni. Emlékeztetett, hogy 2019-ben hagyományteremtő szándékkal indították útnak a kezdeményezést, hogy segíthessenek, hogy hasznára lehessenek a közvetlen környezetükben élőknek.

Tát Margit polgármester megosztotta, hogy ezúttal mintegy 140 doboznyi süteményt tudtak összekészíteni, valamint három tortát licitre bocsátani, amelyek a jótékonysági gyűjtést lehetővé tették. A vásárt pedig 607 ezer forintos bevétellel zárták. Az összegből négy családot támogathatnak, négy család életét és mindennapjait tehetik könnyebbé, igazi összetartó közösségként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában