Válogatás

2023.12.24. 17:49

Májusban is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak májusban a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Egyik meglepetés a másik után érte a nagyszénási Márta Jánost, aki mozgásában korlátozott ugyan, de abban semmi nem akadályozza, hogy évek óta sok segítő baráttal karöltve olyan kiállítást és találkozót rendezzen a nagyközségben, amire közel s távol nincs példa. A virtuális térben kezdte kapcsolatait építeni a versenyautók és motorok világában ismert versenyzőkkel, akik azóta már a barátai és gyakran meg is látogatják őt. Az idei relikviagyűjtemény megnyitójára is sokan érkeztek. A fürdő előtti parkoló pedig megtelt napjaink autó- és motorcsodáival.

Májsuban megtartotta hagyományos vidám ballagását a Gál Ferenc Egyetem Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium Békésen. Az intézmény végzősei évtizedek óta a látványos felvonulással búcsúznak a várostól, az iskolában egyébként hat osztály ballagott ebben a tanévben. 

Előkerültek a labdák, a bóják, a karikák és a zsámolyok, mintegy 400 gyermek zsivajától volt hangos a Szent István tér, ahol sportnapot rendeztek az óvodásoknak. Az önkormányzat immár 26. alkalommal szervezte meg az eseményt – amelyet annak idején, közel három évtizede Tóth Pál és Kováts Tibor indított el –, arra húsz békéscsabai óvodából 31 csapat érkezett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában