Békéscsaba

2023.12.26. 13:32

Fekvőrendőr miatt is kért intézkedést Paláncz György

Fekvőrendőr, trafóház, elszáradt gallyak, vagyis több, a Szent László utcában jelentkező problémára két megoldást Paláncz György tanácsnok, önkormányzati képviselő Szarvas Péter polgármestertől – ismertette a Facebook-oldalán.

Licska Balázs

A Szent László utcai fekvőrendőr ügyében is kért intézkedést Paláncz György (jobbra). Fotó: Paláncz György Facebook-oldala

Mint írta, az utca fekvőrendőreit a város átalakíttatta, így azokon akár lassítás nélkül is át lehet haladni. Azaz jelenleg nem tölti be a feladatát, pedig korábban, hosszú éveken át jól védte az utcabeliek, valamint az ottani általános iskola tanulóinak biztonságát.

Emlékeztetett, hogy év elején írt ezzel kapcsolatban a városvezetőnek, aki akkor arról tájékoztatta, hogy kértek árajánlatot a felújításra. A munkát viszont azóta sem végezték el, így most újra kérte az eredeti állapot helyreállítását. Hangsúlyozta: a városgazdálkodási cég forrásait idén többször növelték, tehát szerinte jutnia kellett volna pénznek erre a célra is.

Azt tapasztalta, hogy a víztorony melletti trafóház környezete meglehetősen gondozatlan, a terület egy részét a városnak kellene rendben tartania. Kérte, hogy a régi Elektroház melletti területhez hasonló gyorsasággal tegyék rendbe ezt is. Azt is kezdeményezte, hogy az úttest két oldalán lévő kőrisfák elszáradt gallyait, ahogy csak lehet, vágják le.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában