Visszatekintő

2023.12.17. 10:50

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Holnap elkezdődik az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal, de előtte ma ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

A gyomaendrődi önkormányzat a pályázat önerejének biztosításával, a Békés Megyei Vállalkozásfejlesztési Alap gondozásában – egy sikeres RO-HU pályázatnak köszönhetően – elkészítette a Fő út és a Bajcsy út kereszteződésének körforgalommal történő kiváltásának a terveit.

Motorvonattal ütközött egy személyautó hétfőn délután Szeghalmon, az Újtelepen lévő vasúti átjáróban.

Alig 19 éves, és már a legsikeresebb fiatal vállalkozók között tudhatja magát, Békés vármegyét illetően legalábbis biztosan a gyomaendrődi Péteri Patrik. Az ifjú üzletember a sneakerek világában találta meg a sikerét, és ma már egyre inkább a nemzetközi piac felé evez.

Jövő év elejétől 8 százalékkal emelik a gyermekétkeztetés térítési díjait Békéscsabán, az önkormányzat pedig két évvel meghosszabbítja a jelenlegi szolgáltatóval az egyébként csak nyáron lejáró szerződését – derült ki a városi közgyűlés csütörtökön tartott ülésén. Bár alpolgármesternek javasolta Paláncz György tanácsnokot (Fidesz-KDNP) Szarvas Péter polgármester (Hajrá Békéscsaba), a javaslata nem kapta meg a szükséges többséget. Úgy tudjuk, sem a városvezető, sem a Hajrá Békéscsaba frakció tagjai nem szavazták meg az új alpolgármester személyét.

Összeverekedett két férfi a békéscsabai autóbusz-állomáson kedden éjfél körül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában