Válogatás

2023.12.27. 18:20

Augusztusban is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak augusztusban a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Egy termetes férfi súlyával vetekedtek a medgyesbodzási nyugdíjas kertészmérnök dinnyéi. Amit mérlegre tettünk, az majdnem 80 kilós volt. Fogalmazzunk úgy, náluk versengenek a dinnyék, melyik képes a legnagyobbra cseperedni. Darvas Tamás fóliasátrában jártunk, ahol előkerült a mérleg és a centi is.

A békéscsabai vasútállomáson a világ egyik leghíresebb, ha nem a leghíresebb vonata, a Venice Simplon-Orient-Express haladt át augusztusban. A szerelvény Párizsból indult és Isztambul a végállomása.

Remek hangulatban rendezték meg a már hagyományosnak számító Gyorsasági Roncsderbi – Watt Webshop Kupát Köröstarcsán. A nézők ezúttal is izgalmas futamokat, remek versenyeket láthattak a ligetben kialakított pályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában