Mentőcsoport

2023.12.08. 13:33

A Vidra-Körös Kondor Mentőcsoport Kondoroson értékelte az évet

A gyomaendrődi térségben működő Vidra Járási Mentőcsoport és a szarvasi járásban tevékenykedő Körös-Kondor Mentőcsoport novemberi egyesülése után Melis Zoltán alelnök meghívására Kondoroson, a Fehérliliom Népfőiskolán tartotta meg évzáró munkaértekezletét a Vidra-Körös Kondor Mentőcsoport Egyesület.

Nyemcsok László

Az évzáró értekezletet a kondorosi Fehérliliom Népfőiskolán tartották

A rendezvény első részében a résztvevők megismerkedtek az idén megnyílt népfőiskola épületével, majd ezt követően Bíró Zoltán alezredes, a Szarvasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, Majoros Zsolt a Szeghalmi Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője és Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere mondott köszöntőbeszédet.

A polgármester örömét és háláját fejezte ki, hogy a két mentőcsoport egyesülésével létrejött Vidra-Körös Kondor Mentőcsoport Egyesületben Melis Zoltán révén a Kondorosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szellemisége a jövőben is tovább él.

Ribárszki Péter a mentőcsoportok idén végzett önzetlen, segítő munkáját is megköszönte, és a jövő évre is balesetmentes munkavégzést kívánt a Vidra-Körös Kondor Mentőcsoport Egyesület minden tagjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában