Aktívturisztika

2023.11.25. 08:07

Komoly fejlődés történhet térségünk kerékpáros turizmusában

Békéscsabai, gyulai aktívturisztikai fejlesztési lehetőségekről tárgyaltak.

Beol.hu

Forrás: Facebook/Opauszki Zoltán

„Az Aktív Magyarország Konferencián való találkozásunkat kihasználva, a Gyula-Békéscsaba turisztikai térség aktívturisztikai fejlesztési lehetőségeiről, elsődlegesen a kerékpáros turizmus bővítésről tárgyaltunk Révész Máriusz államtitkár úrral, az Aktív Magyarországért felelős kormánytaggal” – adta hírül közösségi oldalán Opauszki Zoltán, Békéscsaba környezetvédelemért és turisztikáért felelős tanácsnoka.

Mint fogalmazott, a tárgyalás során térségünket Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kónya István, Gyula alpolgármestere, Kertes István, a Gyulasport Kft ügyvezetője és ő képviselte.

„Az egyeztetés során megállapítottuk, hogy a következő időszakban, várható jelentős összegű támogatásoknak köszönhetően, komoly fejlődés történhet térségünk kerékpáros turizmusában, melyet jelentősen segít a Wenckheim kerékpárút sikeressége, népszerűsége, az év kerékpárútja, valamint az év kerékpárosbarát szolgáltatója (Arcanum Hotel) cím elnyerése” – fogalmazott Opauszki Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában