Karbantartás

2023.11.01. 06:20

Éjszakai, zajjal járó munkavégzés a vasútvonalakon, Gyomaendrődnél is

A Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon előre tervezett, éjszakai, zajjal járó karbantartást végeznek a vasúti pályán – közölte a Mávinform.

Nyemcsok László

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Szajol és Tiszatenyő között november 2-án, illetve 7-én 19 órától 6 óráig, Mezőtúr és Gyomaendrőd (Gyoma vasútállomás) között november 6-án 21.15-től 4.50-ig.

A munkálatok miatt november 6-án 19 órától 6 óráig lezárják a Szentmiklósi dűlőnél lévő, valamint a Görögszállási út és a vasútvonal keresztezésében lévő átjárót. A munkálatokat félpályás útzár mellett végzik, kivéve éjszakánként három órát, amikor teljes útzárat is bevezetnek. A teljes lezárás idején a szomszédos átjárók felé lehet kerülni.

Az állomásokon, az állomások között és az átjáróknál a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában