Elismerés

2023.11.16. 15:04

Dicséretet kaptak a Békés vármegyei rendőrök

Több érmet szereztek a Békés vármegyei rendőrök a Belügyminisztérium (BM) 2023. évi TEK Budo és Küzdősport Gálán, Budapesten – adta hírül csütörtökön a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Vásári Erzsébet

Több érmet szereztek a Békés vármegyei rendőrök a Belügyminisztérium 2023. évi TEK Budo és Küzdősport Gálán, Budapesten.

Forrás: Police.hu

Ismertették: Budapesten rendezték meg november 11-én a TEK Budo és Küzdősport Gálát, ami egyben BM pontszerző küzdősportverseny. A megmérettetés versenyszámában, illetve súly- és korcsoportjában négy Békés vármegyei rendőr szerzett érmet. Arannyal tért haza Nagy Viktor, aki a ROKK Rendőrképző Akadémia rendőrjárőr tanulója. Második helyezést ért el Szlávik Gergő, a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrmestere. Bronzérmes lett Makra Dávid r. őrmester, aki a Szarvasi Rendőrkapitányságon szolgál, míg Hári Hunor, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának őrmestere szintén a dobogó harmadik fokára álhatott fel. Mellettük szép eredményt ért el Turzó Zoltán r. törzsőrmester (Békés VMRFK Rendészeti Igazgatóság) és Papp Zoltán r. törzszászlós (Gyula Határrendészeti Kirendeltség) is, ők mindketten azonos versenyszámban és súlycsoportban, de különböző korcsoportban mérték össze erejüket, felkészültségüket, és mindketten negyedikek lettek. A sporteseményen részt vett Lédeczi János r. százados is (Gyula Határrendészeti Kirendeltség), aki szintén megállta a helyét az erős mezőnyben.

Végül elárulták, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon november 16-án, csütörtökön a küzdősportban jeleskedő rendőröket Vörös Ferenc r. ezredes, rendőrfőkapitány köszöntötte. Emléklappal gratulált kollégáinak a kiváló eredményekhez, és hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a kitartásukat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában