Elismerés

2023.11.03. 18:05

Családbarát munkahely díjat érdemelt ki a Békéscsabai Médiacentrum Kft.

Családbarát munkahely díjat érdemelt ki a Békéscsabai Médiacentrum Kft. Az elismerést a minap Budapesten vette át Hegyi Boglárka ügyvezető-főszerkesztő a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárától, Hornung Ágnestől.

Licska Balázs

Hegyi Boglárka ügyvezető-főszerkesztő Hornung Ágnes államtitkártól vette át az elismerést.

Fotó: Kulturális és Innovációs Minisztérium

Hegyi Boglárka elmondta, hogy többször pályáztak a címre a meglévő családbarát intézkedéseikkel. Ezek közé sorolta, hogy például csapatépítő rendezvényeket szerveznek a kollégáiknak, hogy programokat tartanak a munkatársaik gyermekei, családjai számára. Segítik a kisgyermekes szülők visszatérését, újbóli munkába állását, mint fogalmazott, háromgyermekes anyukaként tisztában van a kihívásokkal. A helyzeteket rugalmasan kezelik, legyen szó a munkaidő beosztásáról, a szabadságról. A gyermekek számára egy játszósarkot is kialakítottak a szerkesztőségben.

Hozzátette, hogy a díjjal együtt támogatást ugyancsak nyert a városi médiacég. A forrásból olyan rendezvényeket tartanak majd a kollégáik és a gyermekeik, családjaik számára, amelyeket korábban elindítottak, példaként hozta fel a Mikulás ünnepséget és a családi napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában