Elek

2023.10.24. 13:39

Felavatták a sportegyesület új létesítményét - galériával

Szombat délelőtt utánpótlás, majd öregfiúk mérkőzésekkel avattuk fel az Eleki Utánpótlás Sportegyesület új létesítményét – adta hírül Szelezsán György.

Vásári Erzsébet

Forrás: Beküldött fotó

A polgármester elárulta, hogy a világítással is ellátott új, 40x20 méter nagyságú műfüves borítású sportpálya építését az egyesület közel 33 millió forint vissza nem térítendő TAO pályázati forrásból valósította meg.

Az átadóünnepségen Szelezsán György és Tóth Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Vármegyei Igazgatóságának koordinátora köszöntötte a résztvevőket.

Elhangzott: az új létesítmény fontos célt szolgál az egyesület életében, hiszen a nyolc csapatban, több mint 100 sportoló számára rendszeres sportolási és versenyzési lehetőségeket biztosító egylet felkészülése ezáltal biztosított lesz olyan időjárási viszonyok esetén is, amikor az élőfüves pályák alkalmatlanok a sportolásra. További előrelépés, hogy a pályavilágítás kiépítésének köszönhetően már sötétedést követően is biztosított lesz a sportolók minőségi felkészülése. Ismertették, hogy a játéktér az egyesület sportolóinak a felkészülést hivatott szolgálni, de ellenőrzött keretek között lehetőség van bárki számára használni azt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában