Ügyintézés helyben

2023.09.19. 10:47

Kormányablak busz érkezik csütörtökön Telekgerendásra

A Békés Vármegyei Kormányhivatal a kormányablakkal nem rendelkező településeken is biztosítja a helybeni ügyintézést a Békéscsabai Járási Hivatal Mobil Ügyfélszolgálata keretében.

Gyemendi Réka

A kormányablak busz szeptember 21-én, csütörtökön 11-13 óra között a Dózsa György u. 11. szám előtt áll a lakosság szolgálatára. Az Akadálymentesített Mobilizált Ügyfélszolgálatokon lehetőség van számos, a kormányablakban intézhető ügytípus intézésére. Így például személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, útlevél, vezetői engedély, ügyfélkapu vagy akár mozgáskorlátozott parkolási igazolvány ügyintézésre is. 

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben a gépjármű ügyintézés keretében rendszámtábla kiadásával járó ügyintézési szándékuk van – a szükséges rendszámtábla típus rendelkezésre állásának teljes körű biztosítása érdekében – előzetesen jelezzék szeptember 20-án 12 óráig a 66/528-320-as telefonszámon. 

Arra kérik a lakosságot, hogy ellenőrizzék okmányaik érvényességét, hogy a fenti ügyfélszolgálati időben helyben elintézhessék ügyeiket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában