Kiállítás

2023.09.08. 10:48

A sámsoni közfoglalkoztatásban sok értéket teremtenek

Békéssámson is képviseltette magát a 10. alkalommal megrendezett közfoglalkoztatási kiállításon. Bemutatták az elmúlt évek eredményeit, amelyek meghatározóak voltak a település fejlődésében, szépítésében.

Csete Ilona

A kiállításon népszerűsítették Békéssámson értékeit, gasztronómiai hagyományait

Fotó: Nagy Kristóf

Annus István polgármester a helyszínen is mesélt az érdeklődőknek arról, hogy a községben e program keretében több kilométer járda, sok-sok parkoló, téglazúzalékos út épült. Közfoglalkoztatásban asztalok, padok, virágládák, hirdetőtábla, szemétgyűjtő került a közterületre. Kerékpártárolókat is létesítettek. Parkosítanak, fásítanak folyamatosan. A konyhára is sok zöldségféle kerül a közfoglalkoztatásban dolgozók munkájából adódóan.

– Megragadtuk a lehetőséget, öregbítve településünk hírnevét, a kiállítás résztvevőit sámsoni lakodalmas édes pereccel, céklás-csokoládés süteménnyel és sámsoni kolbászos szendviccsel kínáltuk. Nagyon nagy sikere volt mindennek, többen visszatértek a standunkhoz és a receptekről érdeklődtek. Imádták a süteményeinket - tette hozzá elégedetten a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában