Összefoglaló

2023.09.14. 18:47

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. szeptember 14.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. szeptember 14-én.

Beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Csütörtökön átadták az újonnan épült, minden feltételnek megfelelő, és immár az egész települést kiszolgáló szennyvíztisztító telepet. Az összesen több mint 1,7 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően a jövőben kisebb lesz település ökológiai lábnyoma, ráadásul a projekt további fejlesztések alapja is lehet.

Nagy Sándort választotta listáról a békéscsabai Fidesz-KDNP-frakció, hogy az elhunyt Hanó Miklós alpolgármester, önkormányzati képviselő megüresedett helyét betöltse a városi közgyűlésben – tájékoztatta Opauszki Zoltán városi tanácsnok, önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakció vezetőhelyettese az MTI-t.

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Civil Véradást a békéscsabai központú Békés Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében.

Szeptember 15-iég van lehetősége Békés vármegye gazdáinak is a kárenyhítési hozzájárulás megfizetésére.

A Békési Járási Hivatal békési kormányablakának kétszázötvenezredik ügyfelét, Dávidné Kozma Annát köszöntötték csütörtökön reggel az intézményben.

Békéssámsonban kevés pénzből fontos dolgok is születnek, ahogy fogalmaz közösségi oldalán Annus István polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában