Fejlesztés

2023.08.18. 15:12

Új bankautomatát szereltek fel Gádoroson

A gádorosiak készpénzfelvételét segíti egy új ATM mostantól. Az önkormányzat ennek felszereléséhez a helyszínt és az ahhoz szükséges infrastruktúrát ingyenesen biztosította – jelentette be a friss hírt közösségi oldalán dr. Szilágyi Tibor polgármester.

Csete Ilona

Fotó: Shutterstock

Eddig is volt egy automata a községben, ám ennek ellenére problémát okozott a lakosság készpénzhez jutása, ezért megkeresték a Magyarországon található bankokat, és a K&H Bank partner volt a településen megoldani a problémát.

– Miután megkötöttük az együttműködési megállapodást, telepítették a berendezést, ami nem csak készpénz felvételére jogosít, hanem a K&H Bank ügyfeleinek készpénz feltöltésére is alkalmas. Az ATM augusztus 28-áig próbaüzemben működik. A K&H Bank munkatársai 2023. augusztus 28-án délután szívesen látnak minden érdeklődőt az átadón, ahol az ATM működésével kapcsolatos információkról, gyakorlati tudnivalókról tájékoztatják a megjelenteket – fogalmazott közleményében a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában