Karitatív akció

2023.08.10. 07:40

Sikeres volt a gádorosi civilek ruhaosztása

A Vöröskereszt algyői területi alapszervezetével jó kapcsolatokat ápol a Gádoros Fejlődéséért Egyesület. Együttműködésük során már az elmúlt években is partnerségre törekedtek.

Csete Ilona

Algyőről érkeztek használt ruhák.

Forrás: Facebook

A gádorosi civilek elnöke, Fekete Tiborné elmondta, az Algyőről érkezett ruhaadományért cserébe szeretet-ajándékokat küldenek.
– Egyik kezünkkel adunk, a másikkal kapunk – valahogy így működik ez a kapcsolat. Évente kétszer szervezünk ruhaosztást, a napokban is volt, a tanévkezdésre fókuszáltunk. Algyőről gyermekcipők, ruhák is érkeztek és minden el is fogyott. Mi úgy háláljuk meg a nagyvonalú segítségüket, hogy a Bánfalvi Csodapiac termelőinek a felajánlásait (méz, chili, sajt, egyéb kézműves termékekből stb.) eljuttatunk hozzájuk. Ők pedig beteglátogatásaik alkalmával elviszik algyői embertársaiknak – sorolta az elnök az együttműködés gyakorlati példáit.

Az alig több mint tíz tagú civil közösség fáradhatatlan, az adó 1 százalékából, adományokból igyekszik úgy gazdálkodni a folytatásban is, hogy Gádoroson minden korosztálynak, rászorulóknak tudjanak segíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában