Választás

2024.05.29. 11:02

Közösségi tervezést vezetnének be Békéscsabán

Változásra van szükség Békéscsabán – mondta Pap János, az ellenzék, a DK–MSZP–Párbeszéd-Zöldek–Nép Pártján polgármesterjelöltje szerdai, békéscsabai sajtótájékoztatóján, ahol programját ismertette.

Licska Balázs

Pap János azt mondta, minden, felújításra szoruló utat, kerékpárutat, járdát, parkot és játszóteret korszerűsítenének, szerinte ehhez bátorságra van szükség. Közösségi tervezést vezetnének be, ami azt jelenti, hogy összegyűjtik a helyiektől érkező javaslatokat, problémákat, és azokat a helyiek véleményére alapozott prioritási sorrend szerint valósítják, oldják meg.

közösségi tervezés, ellenzék, sajtótájékoztató, választás
Miklós Attila, Csonki Dávid, dr. Fülöp Zoltán és Pap János az Aradi vértanúk ligetében tartott sajtótájékoztatón. A szerző felvétele

A sajtótájékoztatón az MSZP, a Nép Pártján és a DK helyi vezetői, Miklós Attila, Csonki Dávid és dr. Fülöp Zoltán arról beszéltek: a várost koncepció alapján szükséges fejleszteni; szerintük Békéscsabát lehet jobban is vezetni, mint most.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában