Sokszínű programok

2023.08.12. 12:17

Falunapra várták a nagykamarásiakat

Nagykamaráson a falunapi programot péntek délutánra hirdették sokszínű programokkal. Kedveztek a családoknak, a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki talált magának látnivalót, elfoglaltságot. A szervezők, a segítők mindent megtettek azért, hogy a fellépők, a közreműködők, a közönség is jól érezze magát.

Csete Ilona

A csorvás mazsorettcsoport táncosai nagy sikert arattak

Forrás: Facebook

Sétakocsikázással szereztek örömöt a kicsiknek, de népszerű volt a csillámtetoválás, az ugrálóvár, az arcfestés is a legkisebbek körében. A vöröskeresztesek interaktív előadással érkeztek a helyszínre. Az elsősegélynyújtásról, a Vöröskeresztről tudhattak meg minél többet a fiatalok, akik nagyon nyitottak voltak a programra. Népszerűek és ízletesek voltak a szervezetnek adományként juttatott sütemények, pékáruk is.

– A nagykamarási falunapon a gyerekek örömmel és érdeklődve töltötték ki kvíz-játékunkat, a kisebbek színezőkkel foglalatoskodtak, a nagyobbak izgalommal próbálkoztak a Vöröskereszt kirakós játékával is és ismerkedtek az újraélesztés folyamatával – tájékoztatott a helyszínen Prágainé Barabás Erzsébet, a kovácsházi területi szervezet munkatársa.

Péntek délután a Vöröskereszt is kínált programot a nagykamarásiaknak
Forrás: Facebook

A táncos produkciók is vonzották a közönséget, volt hastánc, társastánc, mazsorett. Csocsesz az esti hangulatot megalapozta, majd a legkitartóbbak utcabálon szórakoztak  tovább.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában