Mini Magyarország

2023.08.03. 18:38

Az egymilliomodik látogatót köszönthették a szarvasi makettparkban

A makettpark idén ünnepli 10. születésnapját, csütörtökön már az egymilliomodik látogatót köszönthették.

Vásári Erzsébet

Fővárosi család volt az egymilliomodik látogató.

Fotó: Mini Magyarország Makettpark

A Szarvasi Arborétumban található Mini Magyarország Makettpark, Európa legújabb ilyen jellegű tematikus parkjaként 2013 áprilisában nyílt meg, a város történetének egyik legnagyobb magánerős beruházásaként. A makettpark idén ünnepli 10. születésnapját – adták hírül sajtóközleményükben. Kiemelték, hatalmas mérföldkő érkezett el a park életében, hiszen a kezdeti 22 makett után a 10. születésnapra összesen immár több mint 100 épület makett és vonat modell csodálható meg a területén.

Részletezték, az ország egyetlen interaktív makettparkjában néhány óra alatt az egész országot, sőt a határon túli területeket is bebarangolhatják a látogatók. 

Különleges születésnapi ajándék számukra az, hogy idén augusztus 3-án, csütörtökön köszönthették a park megnyitása óta az 1 milliomodik látogatót. A Mini Magyarország a szarvasi Liget Wellness Hotel jóvoltából egy 3 napos welness pihenéssel, egy Mini Magyarország ajándékcsomaggal, és természetesen egy ajándék családi parkbelépővel köszöntötték a Budapestről érkező házaspárt, akik két kislányukkal és a kutyájukkal érkeztek a makettparkba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában