Kedvező visszajelzések

2023.07.08. 15:24

Segítik a fejlesztéseket a vármegyeháza szakemberei

Kiváló szakemberek dolgoznak a vármegyeházán, akiknek a pályázatok kapcsán is rengeteg feladatuk adódik – hangzott el a vármegyei közgyűlés nemrég Újkígyóson tartott ülésén.

Licska Balázs

A pályázatok sikeréért is dolgoznak a hivatal munkatársai.

Fotó: bekesmegye.hu

Zalai Mihály, a grémium elnöke elmondta, kedvező visszajelzéseket kapnak a partnereiktől, a települési önkormányzatoktól, és fontos, hogy ők elégedettek legyenek a hivatalban folyó munkával. Emlékeztetett, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP), majd a TOP Plusz tervezésekor is sikerült a települések igényeit beépíteni.

Kiemelte az előző év kapcsán a tavaly nyugdíjba vonult dr. Horváth Mihály jegyző szerepét, aki meghatározta a hivatal működését. Az átmenetet dr. Mészáros Erzsébet aljegyző segítette, és immár Pap-Szabó Katalin vezeti jegyzőként a hivatalt, aki más stílusban, de az elődhöz hasonlóan menedzser szemlélettel dolgozik.

Hangsúlyozta, a hivatal munkatársai segítik Békés vármegye, a települések fejlődését, a kötelezőkön túl plusz feladatokat is ellátnak, ami megjelenik például a vármegye önkormányzatának saját pályázataiban. Úgy véli, van kellő erő, kreativitás és tudás a csapatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában