KHESZ

2023.07.28. 13:55

Remekeltek a Békés vármegyei horgászok az országos bajnokságon

Egy második, egy harmadik és negyedik helyet szerzett a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége versenyhorgász „válogatottja” a Maty-éren lezajlott hétvégi Tagszövetségi Csapat Országos Bajnokságon (TCSOB) – tájékoztatott Facebook oldalán a KHESZ.

Papp Gábor

A csapat kiemelkedően teljesített.

Mint írták, a szövetség „válogatottja” negyedik helyen végzett, Pataki Sándor felnőtt egyéniben a dobogó második, míg Rojkó Balázs U15-ben a harmadik fokára állhatott fel. 

– Az elért eredmény az utóbbi évek legrangosabb KHESZ TCSOB sikere, amelyben minden bizonnyal szerepet játszik a megyei versenyhorgászat egyes szegmenseinek erőteljes fejlődése, illetőleg generációváltása – emelték ki.

A csapat tagjai: U15 Rojkó Balázs; U20 Keller-Pintér János Bence, női versenyző Tímár Fanni; felnőtt Vidó Roland, Smányi Szabolcs, Takács Martin, Pataki Sándor, 55+ korosztály Holler László; kapitány: Lázár Krisztián; csapatsegítők: Miloszrdni László, Vidó Ferenc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában