Testületi ülés

2023.07.16. 11:45

Mindenkinek segítenek a szeghalmi városháza szakemberei

Szakmailag felkészült, a feladatokat jól ellátó munkatársak dolgoznak a hivatalban. Segítenek a problémák megoldásában, vagy ha nem tudnak intézkedni, akkor tisztában vannak azzal, hogy milyen ügyben hova lehet fordulni – mondta Macsári József, Szeghalom polgármestere a képviselő-testület közelmúltban tartott ülésén, amikor napirendre került városháza tavalyi tevékenységéről szóló beszámoló.

Licska Balázs

Felkészült szakemberek dolgoznak a városházán.

Fotó: Shutterstock

Hozzátette: tavaly 24 képviselő-testületi ülést tartottak, 23 rendeletet alkottak és 145 határozatot hoztak. A bizottságok ülésein is összességében több száz döntés született. Sorolta, miszerint a hatósági ügyek száma a 9 ezret közelítette, ez 18 ezer alszámra iktatott ügyet jelent. A szociális iroda 2400 esetben segített összesen 16 millió forint kifizetésével. Az anyakönyvi bejegyzések száma meghaladta az 1100-at, a kereskedelmi igazgatásban 113 határozat született. A pénzügyön 53 ezer könyvelési tétel jelent meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában