Esőzések

2023.07.30. 16:13

Mindenki tegyen azért, hogy lefolyjon a csapadékvíz – ezt kérik Medgyesegyházán

Kiemelt figyelmet fordítson mindenki arra, hogy a csapadékvíz lefolyhasson – erre kérik a medgyesegyháziakat.

Beol.hu

Fontos, hogy ne gyűljön össze az esővíz.

Fotó: MW

„A Mezőkovácsházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság az elmúlt időszak csapadékos időjárására figyelemmel kéri, hogy a település közigazgatási területén, kiemelten a belterület vonatkozásában, az önkormányzat tulajdonában vagy kezelésében lévő csapadékvíz elvezetésre, illetve szikkasztásra használt műtárgyak karbantartására fordítsunk kiemelt figyelmet” – írták a Medgyesegyházi Hírmondó oldalán.

A fentiek jegyében arra kérik a lakosságot, hogy gondoskodjanak az ingatlan előtti járdaszakasz (járda hiányában egy méter széles területsáv, illetőleg, ha a járda mellett zöldsáv is van, az úttestig terjedő teljes terület); a járdaszakasz melletti nyílt árok és ennek műtárgyai, továbbá tömbtelken a külön tulajdonban álló egyes épületek gyalogos megközelítésére és körüljárására szolgáló terület tisztán tartásáról, a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok és más hulladékok eltávolításáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában