Koordinációs értekezlet

2023.07.06. 19:59

Az augusztus 20-ai ünnepségről egyeztettek Békéscsabán

Milyen feladatok adódnak az augusztus 20-ai városi ünnepséggel kapcsolatban, ezt tekintették át a minap a városházán tartott koordinációs értekezleten – írta Facebook oldalán Varga Tamás alpolgármester.

Licska Balázs

A városházán tartották meg a koordinációs értekezletet.

Fotó: Facebook

Az alpolgármester hozzátette: a biztonságos és színvonalas rendezés érdekében leegyeztették a nap eseményeit és a szükséges teendőket a szervező polgármesteri hivatal és a Csabagyöngye Kulturális Központ munkatársaival, valamint a katasztrófavédelemmel, a rendőrséggel, a mentőkkel, a volántársasággal és a városgazdálkodási kft.-vel.

Augusztus 20-ához kapcsolódik, hogy a Lencsési Közösségi Ház immár 30. alkalommal rendezi meg augusztus 18-án, pénteken a Szent István-napi előzetest a Féja Géza téren. Az esemény részleteit Takács Péter, az intézmény igazgatója ismertette a József Attila-lakótelepi településrészi önkormányzat minap tartott ülésén. Varga Tamás alpolgármester szerint nívós programot kínálnak a látogatóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában