Orosháza

2023.07.19. 09:13

A Könd utcai bejáraton lehet közlekedni

Javában zajlik egy beruházás az orosházi kórház és szakrendelő épületein. A Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése című, vissza nem térítendő uniós pályázaton nyert 295 millió forintos projekt valósul meg. Hétfőn például ajtócsere miatt ideiglenesen zárva volt az orosházi szakrendelő főbejárata - tájékoztattak az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet közösségi oldalán.

Csete Ilona

Az orosházi szakrendelő Könd utcai bejáratán most zavartalanul lehet ki- s bejutni

Fotó: Für Henrik

Folytatódik az Orosházi Dr. László Elek Kórház szakrendelőjének a felújítása. A beruházás második üteme, a fedett átjáró végén lévő épületrész, a “nyaktag” felújítása még néhány napig tart. Ezzel egyidőben a kivitelező cserélte a szakrendelő Könd utcai főbejáratánál a fotocellás ajtókat, emiatt volt zárás július 17-én, hétfőn ezen a bejáraton.
A napokban már kivették a szakrendelő főbejáratának belső, régi és elavult vas ajtajait. A hétvégén ennek helyére került az eddigi külső fotocellás ajtó, aminek beállítása megtörtént. A külső helyre a pályázatból egy modernebb fotocellás ajtót beépítettek. A Könd utcai szakrendelő főbejáratán lehet közlekedni. A felújítás még nem ért véget, a munkák miatt várható újabb lezárás – értesült hírportálunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában